Pagina afdrukken

Hieronder bevindt zich een afdrukvoorbeeld van de door u gekozen pagina.

Cittaslow

De gemeente Westerwolde in oprichting is op 19 juni 2014 officieel toegetreden tot het internationale netwerk van Cittaslow gemeenten. De http://www.cittaslow-nederland.nl/ sluit naadloos aan op de waarden in het gebied Westerwolde: een mooi en kleinschalig landschap waar het goed wonen, werken en recreĆ«ren is en waar bewoners en ondernemers zich mee verbonden voelen. In samenwerking met De Gebiedscommissie Westerwolde en zoveel mogelijk lokale partners wil de gemeente Westerwolde in oprichting inzetten op projecten die de kwaliteit van Westerwolde als woon- en leefgebied verbeteren, de identiteit van Westerwolde verder versterken en het aantal bezoekers en daarmee ook de inkomsten voor het gebied vergroten.

Supporter van Cittaslow

Gemeente Westerwolde in oprichting is trots op het Cittaslow keurmerk en wil dit graag delen met ondernemers en organisaties. Zij zijn als supporter van Cittaslow Westerwolde belangrijke ambassadeurs van de waarden van Cittaslow. Iedere ondernemer en organisatie die het gedachtegoed van Cittaslow actief uitdraagt en de kernwaarden ervan onderschrijft, kan supporter worden van Cittaslow Westerwolde. D

U vindt het aanmeldformulier onderaan deze pagina. 

http://www.cittaslow-nederland.nl/supporters/supporter-worden/ . Kiest u wel bij de eerste vraag voor welke gemeente u zich aanmeld.

http://www.youtube.com/watch?v=AJv8AlR4UM4

Gemeente Vlagtwedde - Dorpsstraat 1 - 9551 AB Sellingen - Postbus 14 - 9550 AA Sellingen