Informatie

Paginalijst

29mrt Centrum voor Jeugd, Gezin en Veiligheid bron van inspiratie
Het Centrum voor Jeugd, Gezin en Veiligheid (CJGV) in de gemeenten Stadskanaal en Vlagtwedde is een inspiratiebron voor andere gemeenten

29mrt Vlagtwedde neemt registratie gevonden en verloren voorwerpen over van politie
Fiets gevonden? Sleutelbos verloren? Wie een voorwerp gevonden heeft, is verplicht zijn best te doen om dit voorwerp bij de eigenaar terug te bezorgen.

15mrt Burgemeester en wethouders van Vlagtwedde planten bomen tijdens Nationale Boomfeestdag
In het kader van het 200 jarige bestaan ven de gemeente Vlagtwedde wordt er een boom geplant op Nationale Boomfeestdag

08mrt Deel bomenbestand terrein voormalig interneringskamp De Beetse verwijderd
Afgelopen week is Staatsbosbeheer begonnen met het verwijderen van een deel van het bomenbestand op het terrein van het voormalige interneringskamp De Beetse.

08mrt Burgemeester Kompier opent voorjaarsbeurs in Vlagtwedde
Burgemeester Leontien Kompier opent op vrijdag 16 maart om 14.00 uur de voorjaarsbeurs in de sporthal in Vlagtwedde. Aansluitend neemt zij deel aan het radioprogramma ‘Het uur van de waarheid’, een live-uitzending van Radio Westerwolde.

08mrt Bedrijventerrein ’t Heem actief aangesloten op glasvezelnetwerk
Bij het opknappen van het bedrijventerrein ’t Heem in Ter Apel zijn in het verleden bijna alle bedrijven door een financiĆ«le bijdrage van de gemeente Vlagtwedde voorzien van een glasvezelaansluiting.

01mrt Vlagtwedde gastgemeente provinciale viering 5 mei
De gemeente Vlagtwedde is dit jaar gastgemeente voor de provinciale 5 mei viering. Vanuit Wageningen wordt door de gemeente van 4 op 5 mei het bevrijdingsvuur te voet naar Groningen gebracht.

01mrt Gemeenten Stadskanaal en Vlagtwedde besteden huishoudelijke hulp aan
De gemeenten Stadskanaal en Vlagtwedde hebben de huishoudelijke hulp opnieuw aanbesteed. Er zijn op dit moment vijf partijen waarmee de gemeente Vlagtwedde een samenwerkingsverband aan wil gaan.

01mrt Examen weerbaarheidscursus basisscholen Vlagtwedde
Binnen de gemeente Vlagtwedde doen de scholen CBS De Hoeksteen en RKBS Bonifatius uit Ter Apel en CBS De Zaaier uit Vlagtwedde mee aan de cursus WIBO. WIBO staat voor Weerbaarheid in het Basis Onderwijs.

01mrt Acht gegadigden voor herinrichting Moekesgat Ter Apel
Acht ondernemers hebben gereageerd op de oproep van de gemeente Vlagtwedde om met voorstellen te komen om het terrein Moekesgat in Ter Apel te herontwikkelen tot een multifunctioneel gebied voor recreatie

Meer informatie

Gemeente Vlagtwedde