Nieuwsbericht
12 sep

Cittaslowdag groot succes!

RSS
Cittaslowdag2017_HuismanMedia

Samen met inwoners, lokale ondernemers, Cittaslowsupporters en organisaties organiseerden de gemeenten Bellingwedde en Vlagtwedde zaterdag in Vriescheloo een Cittaslowdag: een dag in het teken van slow-living. De dag werd geopend door de burgemeesters Janneke Snijder en Leontien Kompier.

De burgemeesters openden eveneens het nieuwe Ganzenpad en onthulden twee beelden in de vorm van Cittaslow slakken op de Krabbenbrug in Veele.

In Vriescheloo was naast een fair een Levend Ganzenbord, demonstraties van de brandweer van Bellingwedde, de Giezelbaargbloazers, een Ganzenfanfare, workshops met ezeltjes en broodjes bakken, een wandeltocht onder leiding van Eltjo Glazenburg en een kunstactiviteit met Stefan de Keijser. Ook bestond de mogelijkheid molen de Korenbloem te bezichtigen, een kijkje te nemen in mobiele bakkerij De Eenvoud, de dorpsschooltuin te bezoeken, een kleine expositie van de Historische Vereniging Westerwolde te bekijken of de schietkunst te beoefenen bij de Looster Schutters. Daarnaast kon er worden genoten van verschillende soorten muziek.

Gepubliceerd op: 12 september 2017

Meer informatie

Gemeente Vlagtwedde

Alle kinderen verdienen het om mee te doen aan sportactiviteiten. Om dit moge ... lees verder
14
sep
Bekijk hier alle schoolvakantie van het schooljaar 2017 / 2018. ... lees verder
13
sep
De wethouders Lea van der Tuin, Seine Lok en Goziena Brongersgaan ervoor! Sam ... lees verder
12
sep
Samen met inwoners, lokaleondernemers, Cittaslowsupportersen organisatiesorga ... lees verder
12
sep
De moderne tijd heeft ons veel gebracht. Maar leidt soms ook tot drukte, hect ... lees verder
07
sep