Informatie

Paginalijst

24aug Verleend: ontheffing voor zwak-alcoholhoudende dranken TAK Spektoakel
Op 18 augustus is een ontheffing verleend voor het verstrekken van zwak-alcoholhoudende dranken tijdens het TAK Spektoakel op zaterdag 3 september in Ter Apelkanaal.

24aug Verleend: Evenementenvergunning + tijdelijke gebruiksvergunning voor TAK Spektoakel
Op 18 augustus 2016 is een evenementenvergunning en tijdelijke gebruiksvergunning tent verleend voor het houden van het TAK Spektoakel op het terrein Oost 113 Ter Apelkanaal.

24aug Verleend: APV vergunning voor het venten van kniepertjes
Op 15 augustus is een Apv vergunning verleend voor het venten van kniepertjes in de periode van 21 november t/m 30 december 2016 in Ter Apel en omgeving.

17aug Verleend: collectevergunning tijdens Week der Besten
Op 8 augustus is een collectevergunning verleend ten behoeve van Make a Wish Nederland.

17aug Verleend: ontheffing voor zwak-alcoholhoudende drank Bliss Beach Festival
Op 8 augustus is een ontheffing verleend voor het verstrekken van zwak-alcoholische dranken tijdens het Bliss Beach Festival.

17aug Verleend: ontheffing voor zwak-alcoholische dranken Boeskoolmarkt
Op 12 augustus is een ontheffing verleend voor het verstrekken van zwak-alcoholische dranken tijdens de Boeskoolmarkt op zaterdag 24 september 2016 in Ter Apel

27jul Verleende vergunning o.g.v. APV/ontheffing artikel 35 Drank- en Horecawet
Burgemeester en wethouders maken bekend dat in de periode van 16 t/m 22 juli 2016 op grond van de Algemene Plaatselijke Verordening Vlagtwedde (APV) en op grond van artikel 35 Drank- en Horecawet onderstaande vergunning/ontheffing zijn verleend.

20jul Verleende ontheffingen artikel 35 Drank- en Horecawet
Burgemeester en wethouders maken bekend dat in de periode van 8 t/m 15 juli 2016 op grond van artikel 35 Drank- en Horecawet onderstaande ontheffingen zijn verleend. Ontheffing voor het verstrekken van zwak-alcoholhoudende drank tijdens de zomeravond

29jun Tijdelijke gebruiksvergunning
Burgemeester en wethouders maken bekend dat de volgende vergunning is verleend aan: De heer L. Elling van zwem- en polovereniging "Zepta" ten behoeve van het plaatsen en gebruiken van een tent van 18 t/m 21 augustus 2016 ten behoeve van het eveneme

29jun Verleende vergunning o.g.v. APV/ontheffing artikel 35 Drank- en Horecawet
Burgemeester en wethouders maken bekend dat in de periode van 17 t/m 24 juni 2016 op grond van de Algemene Plaatselijke Verordening Vlagtwedde (APV) en op grond van artikel 35 Drank- en Horecawet onderstaande vergunning/ontheffing zijn verleend.

Meer informatie

Gemeente Vlagtwedde