Informatie

Paginalijst

20okt Verleende vergunningen APV week 41
Burgemeester en wethouders maken bekend dat in de periode van 7 t/m 14 oktober 2016 op grond van de Algemene Plaatselijke Verordening Vlagtwedde (APV) onderstaande vergunningen zijn verleend. Evenementenvergunning voor het houden van een Halloweenopt

05okt Verleende vergunningen APV week 40
Burgemeester en wethouders maken bekend dat in de periode van 23 t/m 30 september 2016 op grond van de Algemene Plaatselijke Verordening Vlagtwedde onderstaande vergunningen zijn verleend. Evenementenvergunning voor het houden van een sinterklaasinto

31aug Verleend: vergunning voor Middeleeuwse manifestatie Ter Apel
Op 26 augustus 2016 is een evenementenvergunning verleend voor het houden van een tweedaagse middeleeuwse manifestatie op het terrein van de Kloosterenclave in Ter Apel.

31aug Verleend: evenementenvergunning voor Piratenfeest Polderputten
Op 25 augustus 2016 is een evenementenvergunning verleend voor het houden van een Piratenfeest op de Ovalracingbaan De Polderputten in Ter Apel.

31aug Verleend: vergunning voor organiseren plantjesmarkt
Op 25 augustus is een APV vergunning verleend voor het innemen van een standplaats t.b.v. het organiseren van een plantjesmarkt rond de Lidl Ter Apel.

24aug Verleend: ontheffing voor zwak-alcoholhoudende dranken TAK Spektoakel
Op 18 augustus is een ontheffing verleend voor het verstrekken van zwak-alcoholhoudende dranken tijdens het TAK Spektoakel op zaterdag 3 september in Ter Apelkanaal.

24aug Verleend: Evenementenvergunning + tijdelijke gebruiksvergunning voor TAK Spektoakel
Op 18 augustus 2016 is een evenementenvergunning en tijdelijke gebruiksvergunning tent verleend voor het houden van het TAK Spektoakel op het terrein Oost 113 Ter Apelkanaal.

24aug Verleend: APV vergunning voor het venten van kniepertjes
Op 15 augustus is een Apv vergunning verleend voor het venten van kniepertjes in de periode van 21 november t/m 30 december 2016 in Ter Apel en omgeving.

17aug Verleend: collectevergunning tijdens Week der Besten
Op 8 augustus is een collectevergunning verleend ten behoeve van Make a Wish Nederland.

17aug Verleend: ontheffing voor zwak-alcoholhoudende drank Bliss Beach Festival
Op 8 augustus is een ontheffing verleend voor het verstrekken van zwak-alcoholische dranken tijdens het Bliss Beach Festival.

Meer informatie

Gemeente Vlagtwedde