Informatie

Inkoop zorg Wmo

wmo

De gemeenten Delfzijl, Appingedam, Loppersum, Bedum, Winsum, De Marne, Eemsmond, Vlagtwedde, Oldambt, Stadskanaal, Veendam en Pekela gaan samen de Zorg in natura ten behoeve van de Wmo (maatwerkvoorzieningen) inkopen.

Zorgaanbieders zijn tijdens een ori├źnterende informatiebijeenkomst op hoofdlijnen ge├»nformeerd over dit traject en de gewenste richting. Over de inhoudelijke en technische zijde van de contractering zullen gemeenten de komende tijd nog beslissingen nemen.

Wilt u graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, houdt u dan deze dossierpagina op deze website goed in gaten voor meer informatie over het contracteringsproces. 

Nieuwsberichten:

13mei Contractering van de pijlerpartners ten behoeve van de begeleiding en dagbesteding Wmo is gestart De contractering van de pijlerpartners ten behoeve van de begeleiding en dagbesteding Wmo is gestart. Het procesdocument, waarin alle informatie staat over de contractering en hoe men zich kan inschrijven, is gereed en kan do ...

31mrt Informatiebijeenkomst start contractering begeleiding en dagbesteding Wmo Donderdag 26 maart organiseerden de gemeenten Delfzijl, Appingedam, Loppersum, Bedum, Winsum, De Marne, Eemsmond, Vlagtwedde, Oldambt, Stadskanaal, Veendam en Pekela een bijeenkomst voor zorgaanbieders over het contracterings ...

Meer informatie

Gemeente Vlagtwedde