Informatie

De toekomst van de gemeente

De gemeenteraad van Vlagtwedde heeft een besluit genomen over het herindelingsontwerp Westerwolde en heeft een brief gericht aan het college van Gedeputeerde Staten.  

Nieuwsberichten:

01sep Provincie geeft groen licht voor Westerwolde De beide colleges zijn zeer verheugd met groen licht voor Westerwolde. Op 1 januari 2018 zal de nieuwe gemeente Westerwolde er staan. De provincie Groningen constateert dat het open overleg tussen de gemeenten Bellingwedde, P ...

19sep Besluit gemeenteraad Vlagtwedde met betrekking tot herindeling De gemeenteraad van Vlagtwedde heeft een besluit genomen over het herindelingsontwerp Westerwolde en heeft een brief gericht aan het college van Gedeputeerde Staten.

03sep Bellingwedde en Vlagtwedde bespreken ingediende zienswijzen Donderdagavond 4 en donderdag 18 september vergaderen de gemeenteraden van Bellingwedde en Vlagtwedde over de ingediende zienswijzen op het herindelingsontwerp. De balans is opgemaakt in de reactienota ‘Dat akkedaaiert best’.

28jan Bellingwedde en Vlagtwedde akkoord met herindelingsontwerp gemeente Westerwolde De gemeenteraden van Bellingwedde en Vlagtwedde hebben vanavond unaniem het herindelingsontwerp voor de nieuw te vormen gemeente Westerwolde vastgesteld.

18dec Bellingwedde en Vlagtwedde kiezen voor elkaar Vanavond hebben de gemeenteraden van Bellingwedde en Vlagtwedde een principebesluit genomen om te gaan fuseren.

03dec Met welke gemeente(n) moet Vlagtwedde fuseren? Stem nu! Breng uw stem uit via de poll aan de rechterkant op de homepage van deze website.

19nov Inwoners uitgenodigd voor bijeenkomsten over fusieplan Bellingwedde en Vlagtwedde De colleges van burgemeester en wethouders van Bellingwedde en Vlagtwedde doen hun gemeenteraden het voorstel om samen één gemeente te vormen.

13nov Geef uw mening over het voorstel om Bellingwedde en Vlagtwedde samen te voegen! Om ook in de toekomst alle taken goed uit te kunnen voeren moeten gemeenten samengaan.

25sep Bellingwedde en Vlagtwedde willen samen verder in een nieuwe gemeente Colleges gaan gemeenteraden voorstellen een principebesluit te nemen

16mei Inwoners kunnen meepraten over toekomst gemeente Vlagtwedde Op 21, 23 en 30 mei organiseert de gemeenteraad van Vlagtwedde inwonersavonden over de toekomst van de gemeente.

Meer informatie

Gemeente Vlagtwedde