Informatie

Cittaslow

De gemeente Westerwolde in oprichting is op 19 juni 2014 officieel toegetreden tot het internationale netwerk van Cittaslow gemeenten. De Cittaslow filosofie sluit naadloos aan op de waarden in het gebied Westerwolde: een mooi en kleinschalig landschap waar het goed wonen, werken en recreëren is en waar bewoners en ondernemers zich mee verbonden voelen. In samenwerking met De Gebiedscommissie Westerwolde en zoveel mogelijk lokale partners wil de gemeente Westerwolde in oprichting inzetten op projecten die de kwaliteit van Westerwolde als woon- en leefgebied verbeteren, de identiteit van Westerwolde verder versterken en het aantal bezoekers en daarmee ook de inkomsten voor het gebied vergroten.

Supporter van Cittaslow

Gemeente Westerwolde in oprichting is trots op het Cittaslow keurmerk en wil dit graag delen met ondernemers en organisaties. Zij zijn als supporter van Cittaslow Westerwolde belangrijke ambassadeurs van de waarden van Cittaslow. Iedere ondernemer en organisatie die het gedachtegoed van Cittaslow actief uitdraagt en de kernwaarden ervan onderschrijft, kan supporter worden van Cittaslow Westerwolde. 

U vindt het aanmeldformulier onderaan deze pagina. 

Meer informatie

Voor meer informatie over Cittaslow Westerwolde kunt u contact opnemen met

Nieuwsberichten:

20jan Cittaslow ondernemers en organisaties enthousiast over supporterschap Gisteravond ontvingen 26 ondernemers uit de gemeenten Bellingwedde en Vlagtwedde de oorkonde ‘Supporter Cittaslow Westerwolde’. Burgemeesters Janneke Snijder-Hazelhoff en Leontien Kompier reikten de oorkondes uit tijdens een ...

05nov Eerste oorkondes ‘Supporter Cittaslow Westerwolde’ uitgereikt Gisteravond ontvingen Ger’s Ezelstal uit Vriescheloo en Bij Thijs uit Vlagtwedde de eerste oorkondes voor Supporters van Cittaslow Westerwolde uit handen van de burgemeesters Janneke Snijder – Hazelhoff en Leontien Kompier. C ...

20jun Westerwolde 200ste deelnemer internationaal netwerk Cittaslow De gemeente Westerwolde in oprichting is gisteren officieel toegetreden tot het internationale netwerk van Cittaslow gemeenten.

09apr Italianen dragen Westerwolde voor als Cittaslow Het bestuur van Cittaslow Internationaal uit Italië heeft besloten dat de gemeente Westerwolde in oprichting mag toetreden tot dit internationale netwerk.

25mrt Cittaslow Nederland bezoekt Westerwolde Het auditteam van Cittaslow Nederland brengt woensdag 26 maart een bezoek aan Westerwolde. De burgemeesters van Bellingwedde en Vlagtwedde ontvangen het team op de Burcht van Wedde.

Meer informatie

Gemeente Vlagtwedde