Informatie

Ons Werk

“Ons werk” is een initiatief van de gemeente Vlagtwedde. De afdelingen Sociale Zaken en Economische Zaken werken samen met ondernemers om vacatures binnen het bedrijfsleven of de non-profitsector in de regio te vervullen. De gemeente Vlagtwedde bemiddelt actief tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt en doet dat vanuit een gezamenlijk belang. Het belang van zowel werkzoekende, werkgever als gemeente.

Toegevoegde waarde Ons Werk:

  • Bieden van goede, gekwalificeerde arbeidskrachten;
  • Ondersteuning en scholing van toekomstige werknemers;
  • Toegang tot (Europese) subsidiemogelijkheden.

Doel

Het re-integratietraject van de gemeente heeft als doel om iedere inwoner van de gemeente te ondersteunen in het vinden van een regulier betaalde baan. De gemeente presenteert zich daarbij in de markt als een professionele dienstverlener voor het Midden- en Kleinbedrijf. Door middel van klantvriendelijkheid, resultaatgerichtheid en professionaliteit wil de gemeente maatwerk bieden aan werkgever en werknemer.

Meer informatie

Kijkt voor meer informatie op onze website. Of u neemt telefonisch contact op met de accountmanager van de gemeente Vlagtwedde. Telefoon: (0599) 320 220.

Informatie:

Ons Werk Het re-integratietraject van de gemeente heeft als doel om iedere inwoner van de gemeente te ondersteunen in het vinden van een regulier betaalde baan.

Nieuwsberichten:

19jan Aantal bijstandsgerechtigden in Vlagtwedde gelijk gebleven Ondanks de economische crisis is het aantal bijstandsgerechtigden in de gemeente Vlagtwedde het afgelopen jaar vrijwel gelijk gebleven.

13feb Baanzoekplicht voor jongeren tot 27 jaar zonder werk Per 1 januari 2012 geldt er voor jongeren tot 27 jaar zonder werk een baanzoekplicht.

12jul Cliënten 1-2-3 methode ontvangen diploma hoveniersopleiding Vrijdag 13 juli ontvangen 6 mannen en 1 vrouw om 13.00 uur in de kantine van de LeerWerkKwekerij in Vlagtwedde een diploma voor de hoveniersopleiding niveau 2.

09jan Kandidaten Ons Werk maken stadion FC Emmen gereed voor tweede seizoenshelft! Voor een werkstage klussen in een voetbalstadion, maar daarvoor ook worden beloond? Dat overkomt zes kandidaten van ‘Ons Werk’

27apr NCRV programma 'Altijd Wat' over 1,2,3 methode gemist? Mocht u het programma gemist hebben dan kunt u het terugkijken via de website van de NCRV

16mei Ondernemersbijeenkomst Ons werk met o.a. Mark Rutte ondernemersbijeenkomst op maandag 21 mei 2007 vanaf 14.30 uur in hotel Het Boschhuis in Ter Apel.

13sep Ons werk. Uw belang De gemeente Vlagtwedde heeft een nieuwe werkwijze om de werkgelegenheid te bevorderen.

18mei PI Ter Apel winnaar ‘Werkgeversprijs Ons Werk’ 2009 Gemeente Vlagtwedde reikt award uit aan meest duurzame ondernemer 2009

29okt Premier Rutte noemt Vlagtwedde een voorbeeldgemeente In zijn regeringsverklaring van woensdag 27 oktober haalt premier Mark Rutte Vlagtwedde aan als voorbeeldgemeente.

27jun Sociale Dienst Bellingwedde samen met Vlagtwedde Na jaren de Sociale Dienst door het samenwerkingsverband SZW met Pekela en Veendam te hebben vormgegeven, heeft Bellingwedde besloten de sociale dienst per 1 januari 2013 onder te brengen bij de gemeente Vlagtwedde.

31mrt Symposium over ‘1, 2, 3 methode’ gemeente Vlagtwedde symposium over de ‘1, 2, 3 methode’, ook wel het project ‘Ons Werk’ genoemd.

18mei Worktrans Zuidbroek wint ‘Werkgeversprijs Ons Werk 2008’ Op maandag 19 mei 2008 is de ‘Werkgeversprijs Ons Werk 2008’ uitgereikt door wethouder Hendrik Klap aan de heer Lenze Middel van Worktrans Zuidbroek.

Gekoppelde afbeeldingen:

  • Ons Werk Logo
  • Mark Rutte bezoekt Vlagtwedde
Meer informatie

Gemeente Vlagtwedde